Приправа для Корейської моркви 25 г
8 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: Карамикс корейка
- +380 (50) 551-66-48Сергій
Хмелі-сунелі — традиційна кавказька пряна, але не гостра приправа, яка з давніх часів є невіддільною частиною грузинської кухні.
Хмелі-сунелі в перекладі з грузинської мови означає «суха пряність», тобто приправа складається зі свіжомелених прянощів і спецій. Трави, прянощі та спеції береться в рівних частинах, але крім червоного перцю.
Приправа має приємний запашний аромат, має зеленуватий відтінок і пікантний смак. Хмелі-сунелі ідеально підходить до баранини, яловичини, свинини та птиці, добре поєднується з пікантними соусами та заливками, доповнити страви з риби й овочів. Практично не замінюючи в приготуванні сації, аджики, чахохбіли та харчо.
Рецепти з хмелі-сунелі
Грузинський харчо з курки
Інгредієнти:
- 1 шт. курячої грудинки
- 3 ст.л. рису
- 2 луковица
- 2 зубчики часнику
- 200 мл томатної пасти
- хмелі-сунелі, лавровий лист, сіль, чорний перець
Приготування:
- Курячу грудинку з цибулиною відварити в соняшниковій воді, бульйон залишити.
- Добре промитий рис засипати в бульйон.
- Цибуля нарізати кубиками та смажити до золотистого кольору, після чого додати томатну пасту і 3-4 ложки курячого бульйону.
- Томатну суміш і порізане відварне м'ясо курки засипати до рису. Варити на 10-15 хвилин.
- На смак додати в суп за 5 хвилин до закінчення варіння хмелі-сунелі, сіль, перець і натертий часник.
Рецепт домашньої аджики з червоним перцем
Інгредієнти:
- 1 кг болгарського м'ясистого червоного перцю
- 0,5 кг помідорів
- 0,5 кг червоного перцю чилі
- 4 ч. л. коріандру
- 8 зубчиків часнику
- 2 ч. л. хмелі-сунелі
Приготування:
- Ціна: 8 ₴