Продавець Інтернет-магазин «Шовковий шлях» спеції, приправи, усе для ковбасних виробів, для саду, городу ... розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1189 відгуків
promo_banner
+380 (66) 544-03-24
+380 (50) 551-66-48
Шовковий шлях
Кошик

Приправа для Корейської моркви 25 г

8 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: Карамикс корейка
Приправа для Корейської моркви 25 г
Приправа для Корейської моркви 25 гВ наявності
8 ₴
+380 (66) 544-03-24
Євген
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергій
+380 (66) 544-03-24
Євген
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергій
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Хмелі-сунелі — традиційна кавказька пряна, але не гостра приправа, яка з давніх часів є невіддільною частиною грузинської кухні.

Хмелі-сунелі в перекладі з грузинської мови означає «суха пряність», тобто приправа складається зі свіжомелених прянощів і спецій. Трави, прянощі та спеції береться в рівних частинах, але крім червоного перцю.

Приправа має приємний запашний аромат, має зеленуватий відтінок і пікантний смак. Хмелі-сунелі ідеально підходить до баранини, яловичини, свинини та птиці, добре поєднується з пікантними соусами та заливками, доповнити страви з риби й овочів. Практично не замінюючи в приготуванні сації, аджики, чахохбіли та харчо.

Рецепти з хмелі-сунелі

Грузинський харчо з курки

Харчо из курицы

Інгредієнти:

  • 1 шт. курячої грудинки
  • 3 ст.л. рису
  • 2 луковица
  • 2 зубчики часнику
  • 200 мл томатної пасти
  • хмелі-сунелі, лавровий лист, сіль, чорний перець

Приготування:

  1. Курячу грудинку з цибулиною відварити в соняшниковій воді, бульйон залишити.
  2. Добре промитий рис засипати в бульйон.
  3. Цибуля нарізати кубиками та смажити до золотистого кольору, після чого додати томатну пасту і 3-4 ложки курячого бульйону.
  4. Томатну суміш і порізане відварне м'ясо курки засипати до рису. Варити на 10-15 хвилин.
  5. На смак додати в суп за 5 хвилин до закінчення варіння хмелі-сунелі, сіль, перець і натертий часник.

Рецепт домашньої аджики з червоним перцем

Рецепт аджики

Інгредієнти:

  • 1 кг болгарського м'ясистого червоного перцю
  • 0,5 кг помідорів
  • 0,5 кг червоного перцю чилі
  • 4 ч. л. коріандру
  • 8 зубчиків часнику
  • 2 ч. л. хмелі-сунелі

Приготування:

  1. Перці та помідори добре промити, видалити насіння й подрібнити в блендері або через м'ясорубку.
  2. Додати натертий часник, хмелі-сунелі, коріандр подрібнений, сіль (за смаком).
Інформація для замовлення
  • Ціна: 8 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner