Продавець Интернет-магазин «Шелковый путь» специи, приправы, всё для колбас и другое. Сад , огород , дом розвиває свій бізнес на Prom.ua 2 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
449 відгуків
Шелковый путь
+380665440324
+380 (66) 544-03-24
+380 (50) 551-66-48

Приправа хмелі-сунелі, 30 гр.🇵🇱

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: цыкория хмели

12 грн

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн.

+380 (66) 544-03-24
Евгений
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергей
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Приправа хмелі-сунелі, 30 гр.🇵🇱
Приправа хмелі-сунелі, 30 гр.🇵🇱В наявності
12 грн
+380 (66) 544-03-24
Евгений
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергей
Купити

Опис

Склад: Спеції та прянощі (перець червоний, лавровий лист, кріп, ісопу, базилік, коріандр, чабер, фенугрек, майоран, м'ята), сушені овочі (зелень петрушки, селера, пастернак).

Хмелі-сунелі — традиційна кавказька пряна, але не гостра приправа, яка з давніх часів є невід'ємною частиною грузинської кухні.

Хмелі-сунелі в перекладі з грузинської мови означає «суха пряність», тобто приправа складається з свіжомелених прянощів і спецій. Трави, прянощі і спеції беруться в рівних частинах, але крім червоного перцю.

Приправа володіє приємним запашним ароматом, має зеленуватий відтінок і пікантний смак. Хмелі-сунелі ідеально підходить до баранині, яловичині, свинині та птиці, добре поєднується з пікантними соусами і заливками, доповнити страви з риби і овочів. Практично не замінима в приготуванні сации, аджики, чахохбілі і харчо.

Рецепти з хмелі-сунелі

Грузинський харчо з курки

Харчо з курки

Інгредієнти:

  • 1 шт. курячої грудинки
  • 3 ст. л. рису
  • 2 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 200 мл томатної пасти
  • хмелі-сунелі, лавровий лист, сіль, чорний перець

Приготування:

  1. Курячу грудинку з цибулиною відварити в підсоленій воді, бульйон залишити.
  2. Добре промитий рис засипати в бульйон.
  3. Цибулю нарізати кубиками і смажити до золотистого кольору, після чого додати томатну пасту і 3-4 ложки курячого бульйону.
  4. Томатну суміш і порізане варене м'ясо курки засипати до рису. Варити 10-15 хвилин.
  5. За смаком додати в суп за 5 хвилин до закінчення варіння хмелі - сунелі, сіль, перець і тертий часник.\

Рецепт домашньої аджики з червоним перцем

Рецепт аджики

Інгредієнти:

  • 1 кг болгарського м'ясистого червоного перцю
  • 0,5 кг помідорів
  • 0,5 кг червоного перцю чилі
  • 4 ч. л. коріандру
  • 8 зубчиків часнику
  • 2 ч. л. хмелі-сунелі

Приготування:

  1. Перці і помідори добре промити, видалити насіння і подрібнити в блендері або через м'ясорубку.
  2. Додати натертий часник, хмелі-сунелі, подрібнений коріандр, сіль (за смаком).

Інформація для замовлення

  • Ціна: 12 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner