Продавець Інтернет-магазин «Шовковий шлях» спеції, приправи, усе для ковбасних виробів, для саду, городу ... розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1189 відгуків
promo_banner
+380 (66) 544-03-24
+380 (50) 551-66-48
Шовковий шлях
Кошик

Паприка шматочками 50 г

15,75 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
Паприка шматочками 50 г
Паприка шматочками 50 гНемає в наявності
15,75 ₴
+380 (66) 544-03-24
Євген
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергій
+380 (66) 544-03-24
Євген
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергій
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Опис паприки

Паприка — це подрібнені порізані стручки висушеного перцю м'якого сорту, відомого як Capsicum L. Як і всі перці, сорти паприки є рідними для Південної Америки. Спочатку паприка це тропічна рослина, але тепер росте велика кількість сортів у прохолоднішому кліматі.

В Угорщині й Іспанії є двома основними центрами для вирощування м'якого сорту. Червона паприка має м'який і легкий аромат, на смак солодка та не гостра.

Цікаво знати!

  • Паприка традиційно пов'язана з Венгриєю ще з початку 17 століття.
  • У паприку червоної міститься всемеро більше вітаміну С, ніж в одному апельсині.
  • Спеція є чудовим джерелом бета-каротину, який наш організм перетворює на вітамін А.
  • У Угорщині є шість класів або типів паприки — від делікатної до гарячої. Перці також варіюються за розміром і формою залежно від того, де вони вирощуються.
  • Перці, вирощені в Каліфорнії та інших частинах США, для виробництва паприки, називають томатним перцем.
  • Угорський вчений доктор Сент Д'єрдьї отримав Нобелівську премію 1937 року за роботи з дослідження хімічного складу червоної м'якої паприки.

Паприка в кулінарії

Дедалі частіше можна побачити паприку червону в складі сирів, маринованої риби та інших харчових продуктів. Пластівці червоної паприки додають у супи та тушковані страви, макаронні страви та заправки до салатів, посипають м'ясо та рибу, вона є невіддільною частиною багатьох приправ і сумішей спецій.

Патрика додають у ковбаси, особливо виробники в Іспанії, Португалії та Німеччині. Червона паприка або солодка паприка — головний інгредієнт у мексиканських і латиноамериканських стравах.

У угорській кухні пластівці спеції використовують під час приготування знаменитого угорського гуляшу (рецепт угорського гуляшу представлений нижче), іспанці додають під час варіння м'яса, а португальці та турки — для приготування рагу, супів і запіканок.

Паприка випускає свій колір і аромат під час нагрівання. Посипавши червоними пластівцями ваші безбарвні та бліді страви, вони набудуть дивовижних і натурального червоного кольору.

Рецепт угорського гуляшу

Венгерский гуляш

Для приготування знадобиться:

  • 1 кг свинини
  • 5 шт. картоплі
  • 1 велика морква
  • 1 шт. цибулина
  • 1 ст.л. борошна
  • 1 ст. л. різаної червоної паприки
  • 5 ст. л. олії
  • 1 ст.л. петрушки
  • 3 шт. помідорів
  • 2 шт.болгарського перцю
  • 200 мл білого вина,
  • перець чорний, сіль на смак

Приготування:

  1. М'ясо порізати шматочками та обмокнути в борошно.
  2. Картопля порізати кубиками, подрібнити цибулю та часник, помідори та морква нарізати кружечками.
  3. Лук смажити на маленькому вогні 3-4 хвилини, після чого додати м'ясо та все разом обсмажити до золотистого кольору.
  4. У каструлі для гуляшу розігріти олію та додати приготоване м'ясо.
  5. Додати вино, нарізаний соломкою перець і паприку.
  6. Варити 5 хв, після чого додати часник, 2 склянки води та всі нарізані овочі.
  7. Варити на маленькому вогні 20 хвилин.
  8. За 5 хвилин до закінчення приготування додати петрушку.
Характеристики
Основні
Тип спеційПаприка
Інформація для замовлення
  • Ціна: 15,75 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner