Перець червоний чилі 20 г ТМ "Кохання"
4 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: пкрмпп
- +380 (50) 551-66-48Сергій
Що таке перець чилі?
Всі найгостріші різновиди стручкового перцю мають загальну назву — чиллі.
Відомо, що гострий перець, його зазвичай у народі називають червоним стручковим перцем, був закріплений на Захід з Індії 1548 року. У дев'ятнадцятому столітті широко використовувався не тільки в кулінарії, але й народними цілицями, які успішно лікували їм застудні захворювання та ревматизм.
Корисні властивості перцю чилі
Плоди перцю просто джерело здоров'я, позаяк здатні вбити сімдесят п'ять відсотків мікробів. Пекучий перець містить у собі капсаїцин — натуральний природний антибіотик, який може пригнічувати розмноження бактерій, перешкоджає утворенню тромбів і розширює судини. Приймання перцю сприяє викиду організмом гормонів ендорфінів, які відповідають за відчуття щастя. Склад перцю унікальний, безліч антиоксидантів і вітамінів, що є в ньому, перешкоджають онкологічних захворюванням і знижують рівень холестерину в крові.
Застосування перцю чилі
Завдяки вживанню в їжу гострого перцю можна схуднути. Оскільки після потрапляння його в стравохід організм починає спалювати вдвічі більше калорій. Червоний перець на двадцять сім відсотків прискорює обмін речовин. Ще приймання перцю здатне пригнічувати відчуття голоду.
Вживання перцю корисне у разі простудних захворювань. У його плодах міститься каротин, аскорбінова кислота, калій, кальцій, фосфор, марганець і цинк. У перці вміст вітаміну C більший, ніж у лимоні. Якщо розмолотий гострий перець покласти в шкарпетки, які одягнути перед сном, то він чудово зігріє ноги та застуда відступить. Також настійкою червоного перцю можна робити полоскання горла, він чудово вимиє мікроби. Його вживання чудово впливає на зір. Коньюктевіт, куряча сліпота та внутрішньоочний тиск рідше трапляються в шанувальників загостреного
Якщо стручками перцю, нанизаними на нитку прикрасити кухню, то це буде не тільки чудовим декором, але й натуральним очисником повітря від мікробів.
У кулінарії гострий перець застосовується повсюдно. Його додають під час приготування м'яса, супів, борщів, салатів і не тільки. Він посилює травний вогонь — розпалює апетит і допомагає їжі краще засвоюватися, завдяки стимулюванню ферментів.
Деякі різновиди перцю чиллі застосовують із військовою метою, як зброю. А також у балончиках для захисту.
Основні | |
---|---|
Виробник | Любисток |
Країна виробник | Україна |
Вага | 20 г |
Користувацькі характеристики | |
Тип спецій | чилі |
- Ціна: 4 ₴