Продавець Інтернет-магазин «Шовковий шлях» спеції, приправи, усе для ковбасних виробів, для саду, городу ... розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1163 відгуків
promo_banner
+380 (66) 544-03-24
+380 (50) 551-66-48
Шовковий шлях
Кошик

Приправа "АДЖІКА" 30 г ТМ ⭐ЛЬТ

4,95 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Немає в наявності
Приправа "АДЖІКА" 30 г ТМ ⭐ЛЬТ
Приправа "АДЖІКА" 30 г ТМ ⭐ЛЬТНемає в наявності
4,95 ₴
+380 (66) 544-03-24
Євген
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергій
+380 (66) 544-03-24
Євген
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергій
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

 

Знаменита кавказька приправа. Чудово підвищує апетит і стимулює травлення. Її ще називають "перцева сіль" — на Кавказі, а інші світові мешканці називають її аджикою.

Аджику суху рекомендовано використовувати для приготування рисових, овочевих і м'ясних страв, для смаження страв на сковороді або в грилі. Добре доповнює супи, соуси, заправки та маринади.

Рецепти із сухою аджикою

Гострий салат зі свіжих помідорів

Острый салат с черри

Для приготування знадобиться:

  • 200 г помідорів Черрі
  • 150 г сиру Моцарела
  • пучок руколи
  • підлогу цибулини
  • 20 г оливки
  • ½ ч.л. сухої аджики
  • 1ч.л. сушеного чабера
  • 4 ст.л. оливкової олії
  • сіль, чорний перець на смак

Приготування:

  1. Помідори та руколу добре промити та висушити.
  2. Оливкова олія, чабер і суху аджику змішати
  3. На тарілку викласти шар руколи, потім у впереміш половинки помідорів, нарізаний кільцями цибуля, маслини та сир.
  4. Полити приготованою оливковою заправкою.
  5. Додати сіль і чорний перець на смак.

Грузинське лобіо

Рецепт грузинского лобио

Для приготування знадобиться:

  • 500 г фасоли
  • підлога головки лука
  • 2 зубчики часнику
  • 50 г грецьких горіхів
  • соняшникова олія
  • ½ ст.л.смеси аджики
  • щіпка уцхо-сунелі
  • базилік сушений
  • кінза свіжа
  • 1 ч. л. оцту
  • сіль, чорний перець на смак

Приготування:

  1. Фасоль промити, стручок розрізати на 3 частини та варити 15-20 хвилин.
  2. Цибуля та часник дрібно нарізати й обсмажити на маленькому вогні.
  3. Горіхи подрібнити через м'ясорубку або в ступці, після чого перемішати з цибулею і часником. Додати спеції: аджику суху, уцхо-сунелі, базилік, і свіжу подрібнену кінзу.
  4. До суміші додати оцет і все разом з'єднати з квасолею. Сіль і чорний перець додати до смаку.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 4,95 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner