Продавець Интернет-магазин «Шелковый путь» специи, приправы, всё для колбас и другое. Сад , огород , дом розвиває свій бізнес на Prom.ua 2 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
449 відгуків
Шелковый путь
+380665440324
+380 (66) 544-03-24
+380 (50) 551-66-48

Колагенова їстівна оболонка ∅ 22мм, (Advanced, Білкозин) 15м гофротрубка 🇺🇦 , колір цибуля

-20%
  • В наявності
  • Код: адвансед 22

65 грн

52 грн

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн.

+380 (66) 544-03-24
Евгений
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергей
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Колагенова їстівна оболонка ∅ 22мм, (Advanced, Білкозин) 15м гофротрубка 🇺🇦 , колір цибуля
Колагенова їстівна оболонка ∅ 22мм, (Advanced, Білкозин) 15м гофротрубка 🇺🇦 , колір цибуляВ наявності
65 грн52 грн
+380 (66) 544-03-24
Евгений
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергей
Купити

Опис

Advanced

Їстівна колагенова оболонка, застосовується для формування сосисок та сардельок, варено-копчених, напівкопчених, сирокопчених, сиров'ялених ковбасок. Відрізняється більш міцними характеристиками, має характерний «клацання» при укусі.

Переваги оболонок

— перевершує натуральну оболонку по еластичності, міцності, бактеріальної чистоти;
— забезпечує стабільність діаметру;
— паро-, газопроникність оболонки забезпечує проникнення в продукт ароматичних речовин при копченні, що дозволяє зберегти аромат виробів протягом усього терміну зберігання;
— не вимагає попереднього замочування;

Рекомендовані режими термообробки

Вид процесу Час, хв Робоча температура, °З
Осадка 15
Сушка 35 55
Копчення 10 60
Вентиляція камери 5
ІІ-е Копчення 15 60
Вентиляція камери 5
ІІІ-е Копчення 15 60
Варка 30 75

Ці режими можуть використовуватися тільки в якості рекомендацій і залежать від типу обладнання, завантаження варильних камер і вимог до кольору і ступеня «укусу» готового продукту.

Після закінчення процесу термообробки сосисок і сардельок рекомендується провести душирование до температури в центрі батона від 25°С до 30°С.

 

Зберігання

  • оболонку зберігають в упаковці виробника у сухих складських приміщеннях, захищених від сонячного світла, при температурі 20±10 °С на відстані не менше 1 м від нагрівальних приладів при відносній вологості повітря (40-75)%
  • гарантійний термін зберігання оболонки 36 місяців.
  • розкривати упаковку можна тільки перед використанням оболонки.

У разі транспортування оболонки в умовах низьких температур рекомендується витримати оболонку протягом 2-х діб при температурі 20±5°С не розкриваючи упаковки.

Рекомендації по набиванні

Діаметр 13 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 26 28 30 32
Діаметр після наповнення, мм 14 16 18 19 20 21 22 23 24 25 26 28 30 32 34
Розмір цевки 8 9 10 10 10 10 11 11 12 12 12 14 14 15 15

 

Використовується для

Кабаносси
Мисливські ковбаски
Міні-салямі
Празькі ковбаски
Єгерські ковбаски
Баварські ковбаски

Інформація для замовлення

  • Ціна: 52 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner