Продавець Інтернет-магазин «Шовковий шлях» спеції, приправи, усе для ковбасних виробів, для саду, городу ... розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1087 відгуків
promo_banner
+380 (66) 544-03-24
+380 (50) 551-66-48
Шовковий шлях
Кошик

Колагенова оболонка гофрована "Fabios" — 65 мм, 25 метрів, колір копчення

190 ₴/упаковка

  • Немає в наявності
  • Код: фабиос 65 лук копчения
Колагенова оболонка гофрована "Fabios" — 65 мм, 25 метрів, колір копчення
Колагенова оболонка гофрована "Fabios" — 65 мм, 25 метрів, колір копченняНемає в наявності
190 ₴/упаковка
+380 (66) 544-03-24
Євген
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергій
+380 (66) 544-03-24
Євген
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергій
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

ОКУ (оболочка колагенова універсальна) — оболонка з підвищеною еластичністю; для формування варених, варених, варених, напівкопчених, сирокопчених, сиров'ялених ковбас і копченостей, а також ковбас із рослинними добавками.

 

Переваги оболонок

— перевершує натуральну оболонку за еластичністю, міцністю, бактеріальною чистоті;

— забезпечує стабільність діаметра ковбасних виробів;

— паро-, газопроникність оболонки забезпечує проникнення в продукт ароматичних речовин, під час копчення й дає змогу зберегти аромат виробів упродовж усього терміну зберігання;

— здатність до термоусадки дає змогу зберегти форму виробу під час охолодження та зберігання, запобігаючи утворенню порожнеч і бульйонних набряків у ковбасному батоні;

— дає змогу отримати традиційний смак ковбас, натуральний вигляд продукту.

 

Підготовка оболонки: Ковбасні білкові оболонки зазвичай замочують у водному розчині кухонної солі за кімнатної температури, суворо дотримуючись тривалості замочування. Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку завдяки певній денатурації білка, а з іншого — робить її «жорсткою» через витіснення води з білкової структури молекулами солі. Найчастіше для замочування використовують розчин кухонної солі концентрацією від 10 до 20%. Замочування виробляють за кімнатної температури (15-25 °C) упродовж 5-25 хв для оболонки в рулоні,  для гофрованої оболонки час замочування необхідно збільшити.

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 190 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner