Барвник для ковбасного фаршу КРАСНИЙ
Дозування: 0.5 - 1г / кг
Ферментований рис (монаскус) — натуральний барвник і не має індексу «Е». Його отримують за допомогою ферментації рису або рисового борошна пліснявими грибами роду Monascus. У процесі ферментації вони утворюють фарбувальні пігменти — від жовтого до червоного, що дає можливість отримати бажаний відтінок м'ясної продукції.Сфера застосування — м'ясопереробна промисловість. З його допомогою отримують насичений колір варених, копчених, варено-копчених ковбас, м'ясних хлібів, паштетів та інших м'ясних продуктів.Ферментований рис — абсолютно нешкідлива для здоров'я добавка. Він не містить жодних синтетичних компонентів. Вносити його в фарш рекомендується на початкових етапах приготування. Він не має смаку, тому не перебиватиме смакові особливості продукції, що виготовляється.Аналізуючи вищенапишене, до плюсів його використання можна віднести: Можливість регулювання насиченості кольору; Поліпшення товарного вигляду готової продукції; не змінює смак готової продукції;Повністю безпечний продукт.Дозування 0,5-1 грам на кілограм фаршу.
- Ціна: 15 ₴