Країна-виробник — Іспанія🇪🇸
Урожай — 2019
Термін зберігання, років — 2
Харчова цінність, г/100 г: білки - 14, жири - 13, вуглеводи - 54
Енергетична цінність, ккал/100 грамів — 282;
Склад: 100% оригінальна, натуральна копчена паприка. Червона паприка сушиться й коптиться на дубових дровах. Без домішок, без барвників, без підсилювачів смаку.
Солодка копчена паприка — це стручки червоних перців сорту Pimiento, які сушать і коптять на дубових дровах. Висушені стручки подрібнюють у дрібний порошок. Відома спеція має димчастий, копчений аромат і насичений, глибокий червоний колір.
Застосування копченої мельної паприки
- Солодка копчена паприка є популярною приправою в іспанській кухні. Вона додає стравам насиченого вогненно-червоного кольору, тонкого аромату копчення та багаття.
- Копчена солодка паприка добре поєднується в запашному перцю, кмину, кардамоном, часником, петрушкою, розмарином, шафраном, чебрецем і куркумою.
- Спецію рекомендовано додавати наприкінці приготування або вже в готові страви.
- Як маринад для стейків рекомендовано змішати 1 чайну ложку з 1 столовою ложкою оливкової олії та меду.
- Солодку копчену паприку додають у паю, томатний суп, ковбасу, рагу, картоплю, соус барбекю.
- Прекрасно доповнює мелена паприка маринади та підливи, соуси та заправки, страви зі свининою та телятиною, курячим м'ясом і бараниною, з овочами та бобовими.
- У хлібобулочних виробах спецію додають у процесі приготування тістечок, булочок і пирогів.
Інформація для замовлення
- Ціна: 8 ₴