Білий перець горошком
Чорний перець горошком
Рожевий перець горошком
Червоний перець горошком (ексклюзив)
Зелений перець горошком
Рецепты со смесью 5-ти перцев
Гостра семга в медовому соусі
Інгредієнти:
- 200 г семги
- 1/2 ч.л. суміші 4 перців
- 3 с. соєвого класичного соусу
- 1 ст.л. меду
- 2 ст.л. оливкової олії
- 1/2 ч.л. білого кунжуту
- 1 зубчик часнику
- сіль, перець чилі мелений на смак
Приготування:
- Із насіння видалити кісточки, часник дрібно подрібнити дрібну подрібнити
- Змішати соєвий соус, мед, часник, чилі мелений і суміш перців у мисці до однорідного стану.
- У маринаді замочити семгу на 20-30 хвилин.
- Запікати в духовці за температури 220 градусів приблизно 15 хвилин.
- Наприкінці приготування посипати кунжутними перетинами.
- На гарнір чудово підійдуть рис і овочі.
Спагеті Карбонара
Інгредієнти:
- 500 г спагеті
- 200 г копченого бекону
- 200 мл жирних вершків
- 20 г вершкового масла
- суміш перців і сіль на смак
Приготування:
- Бекон нарізати скибочками та злегка підсмажити.
- Відварити спагети.
- У сотейник налити вершки, додати олію. суміш перців і сіль. Варити приблизно 5 хвилин, постійно помішуючи.
- На тарілку викласти спагеті, потім бекон і зверху полити соусом.
- За бажанням можна додати сире яйце та прикрасити базиліком.
Інформація для замовлення
- Ціна: 115 ₴