Колагенова їстівна оболонка ø 17 мм, (Advanced, Білкозин) 15 м гофротрубка 🇺🇦 , карамель
34 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: адвансед 17 кар
- +380 (50) 551-66-48Сергій
Під час замовлення вмовляйте в коментарі будь ласка, колір
Карамель 1шт
Махагон 2 шт.
Advanced
Їстівна колагенова оболонка застосовується для формування сосисок і сардельок, варено-копчених, напівкопчених, сирокопчених, сиров'ялених ковбасок. Вирізняється міцнішими характеристиками, має характерний «клацчик» у разі укусу.
Переваги оболонок
— перевершує натуральну оболонку за еластичністю, міцністю, бактеріальною чистоті;
— забезпечує стабільність діаметра;
— паро-, газопроникність оболонки забезпечує проникнення в продукт ароматичних речовин під час копчення, що дає змогу зберегти аромат виробів упродовж усього терміну зберігання;
— не вимагає попереднього замочування;
Рекомендовані режими термообробки
Тип процесу | Час процесу, хв | Робоча температура, °С |
Осадка | 15 | — |
Сушіння | 35 | 55 |
Копчення | 10 | 60 |
Вентиляція камери | 5 | — |
ІІ-е Копчення | 15 | 60 |
Вентиляція камери | 5 | — |
ІІІ-е Копчення | 15 | 60 |
Варка | 30 | 75 |
Ці режими можуть використовуватися тільки як рекомендації та залежать від типу обладнання, завантаження варильних камер і вимог до кольору та ступеня «кукуса» готового продукту.
Після закінчення процесу термооброблення сосисок і сардельок рекомендується провести душування до температури в центрі батону від 25 °C до 30 °C.
Зберігання
- оболонку зберігають у пакованні виробника в сухих складських приміщеннях, захищених від сонячного світла, за температури 20 ± 10 °C на відстані не менш ніж 1 м від нагрівальних приладів за відносної вологості повітря (40-75)%
- гарантійний термін зберігання оболонки 36 місяців.
- розкривати паковання можна тільки перед використанням оболонки.
У разі транспортування оболонки в умовах низьких температур рекомендується витримати оболонку впродовж 2-х діб за температури 20 ± 5 °C, не розкриваючи паковання.
Рекомендації щодо набиття
Діаметр | 13 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 26 | 28 | 30 | 32 |
Діаметр після наповнення, мм | 14 | 16 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 28 | 30 | 32 | 34 |
Розмір цівки | 8 | 9 | 10 | 10 | 10 | 10 | 11 | 11 | 12 | 12 | 12 | 14 | 14 | 15 | 15 |
Використовуйтеся для
Мисливські ковбаски
Мінісалями
Бризькі ковбаски
Єгерські ковбаски
Баварські ковбаски
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Оболонки | Колагенова оболонка, Гофрована оболонка, Їстівна оболонка |
- Ціна: 34 ₴