Продавець Интернет-магазин «Шелковый путь» специи, приправы, всё для колбас и другое. Сад , огород , дом розвиває свій бізнес на Prom.ua 2 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
449 відгуків
Шелковый путь
+380665440324
+380 (66) 544-03-24
+380 (50) 551-66-48

Кориця ЦЕЙЛОНСЬКА паличка 🇱🇰 50г (Шрі-Ланка) Cinnamon C4

ЦЕЙЛОНСКАЯ
  • В наявності
  • Код: корица Цейлон 50г

130 грн

+380 (66) 544-03-24
Евгений
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергей
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Кориця ЦЕЙЛОНСЬКА паличка 🇱🇰 50г (Шрі-Ланка) Cinnamon C4
Кориця ЦЕЙЛОНСЬКА паличка 🇱🇰 50г (Шрі-Ланка) Cinnamon C4В наявності
130 грн
+380 (66) 544-03-24
Евгений
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергей
Купити

Опис

Урожай 2019г


Опис

Кориця цейлонська (Cinnamomum zeylancium перекладається як "кориця благородна" або "кориця справжня") вирощується і культивується на острові Шрі-Ланка. Це найдорожчий і якісний вид кориці. Із-за здатності цейлонської кориці надавати позитивний вплив на людське здоров'я і завдяки своєму чудовому аромату і смаку вона стає все більш популярною.

Процес виробництва цейлонської кориці досить трудомісткий. Цейлонскую корицю вирощують протягом 2-х років, після чого підрізають під корінь для отримання нових пагонів – саме вони і застосовуються в якості сировини. З однорічних-трирічних пагонів два рази в рік збирають кору, при цьому використовують тільки її тонкий внутрішній шар. Потім метрові смужки кори цейлонської кориці товщиною до 1 мм і шириною 1-2 см укладають по кілька штук одну на іншу і надають їм таку форму, щоб, висихаючи, вони згорнулися в багатошарову трубочку, і просушують. Потім для продажу ці довгі трубочки розрізають на шматочки довжиною 5-10 див.

Дуже м'який, тонкий, вишуканий пряний аромат цейлонської кориці надає стравам чарівну екзотичну нотку. Трохи солодкий смак кориці – додаткова перевага цієї прянощі в очах людей, які прагнуть відмовитися від цукру. Цейлонскую корицю легко подрібнити в ступці або кавомолці, оскільки вона виготовлена з найтоншої очищеної кори коричного дерева.
 

Лікувальні властивості цейлонської кориці

Цейлонська кориця має безліч лікувальних властивостей:
  • зниження рівня цукру в крові у діабетиків;
  • зниження рівня «поганого» холестерину;
  • регуляція обміну речовин, сприяє зниженню ваги;
  • зниження інтенсивності болю при артриті;
  • антибактеріальний і протигрибковий ефект;
  • цейлонська кориця – один з найбільш потужних антиоксидантів у світі;
  • запобігання серцево-судинних захворювань (інсультів, інфарктів та ін. порушень кровообігу);
  • допомога при синдромі роздратованого кишечника і здуття живота, спазмах і розладах шлунка;
  • профілактика карієсу і захворювань ясен, а також свіжість дихання завдяки природним антибактеріальним і дезинфікуючим властивостям цейлонської кориці;
  • профілактика онкологічних захворювань (острів Шрі-Ланка, де вирощується цейлонська кориця, має один з найнижчих показників захворюваності на рак у світі).
  • Протипоказання

    Перед тим, як купити корицю справжню цейлонскую, слід уважно ознайомитися з її протипоказаннями:

  • можливі індивідуальні алергічні реакції;
  • не рекомендується вживати в період вагітності і лактації;
  • обмежити прийом при загостренні хронічних захворювань печінки, шлунка і нирок;
  • не варто приймати людям зі схильністю до підвищеного артеріального тиску.
  • Учитывая эти ограничения, вы обезопасите себя и своих родных от возможных негативных последствий применение рассматриваемой специи.


Применение цейлонской корицы в кулинарии

Корица цейлонская используется во всех кухнях мира. В европейской кулинарии особенно часто корицей приправляют кондитерские изделия - сладкие блюда, выпечку, десерты, шоколад. В азиатской кухне очень часто корицу используют при приготовлении мясных блюд, блюд из дичи и птицы. Пряностью приправляют холодные и горячие блюда. span>
r> Хорошо использовать эту пряность для придания вкуса творожным изделиям, муссам, варенью, компотам, киселям. Корица хорошо сочетается в сладких блюдах с фруктами - вишней, черешней, грушами, яблоками. 
 

Рецепт чая с цейлонской корицей

Щоб приготувати чай з цейлонської корицею на 2-х осіб, покладіть дві чайних ложки звичайного чорного чаю в заварювальний чайник і розкришите руками в друзки 1/2 палички кориці. Заварюйте протягом 3-4 хвилин, двічі-тричі перемішавши за цей час. Спробуйте: аромат і смак чудові! Замість чорного чаю можна використовувати будь-трав'яний.

Інформація для замовлення

  • Ціна: 130 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner