Продавець Інтернет-магазин «Шовковий шлях» спеції, приправи, усе для ковбасних виробів, для саду, городу ... розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1134 відгуків
promo_banner
+380 (66) 544-03-24
+380 (50) 551-66-48
Шовковий шлях
Кошик
Новинка

Кришталет 50 г (суміш моносахарів) "Moguntia" Австрія 🇦🇹

20 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Немає в наявності
  • Код: 7360
Кришталет 50 г (суміш моносахарів) "Moguntia" Австрія 🇦🇹
Кришталет 50 г (суміш моносахарів) "Moguntia" Австрія 🇦🇹Немає в наявності
20 ₴
+380 (66) 544-03-24
Євген
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергій
+380 (66) 544-03-24
Євген
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергій
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

5 г/кг фаршу для виготовлення ковбас

10 г/кг м'яса для виготовлення копченостей

Кришталет — це суміш цукрів, що дає змогу швидко розмножуватися стартовим культурам у домашніх ковбасах. Суміш прискорює процес приготування ковбасних виробів. Добавка безпечна та загалом застосовується для готування сиров'ялених ковбас.

Склад і властивості кристалюту

Суміш цукрів отримують із 2 інгредієнтів:

  • Мальтодекстрин.
  • Декстроза.

Для виготовлення добавки компоненти подрібнюють і змішують у рівномірній пропорції. Консистенція в кристалюту сипуча, однорідна. Колір складу білий. Виражений аромат і смак відсутні, але під час взаємодії з м'ясним фаршем проявляються смако-ароматичні властивості.

Як і для чого використовують суміш цукрів?

Склад розсипають на поверхні ковбасного фаршу та перемішують. На основі кристалюту готують розсоли для копчення ковбасних виробів. У такому разі його розчиняють у шприцово-заливковому розсолі та також змішують з основними інгредієнтами.

Суміш виконує 4 функції:

  1. Нормалізація кислотного балансу м'ясного фаршу.
  2. Утворення молочної кислоти. Молочна кислота захищає фарш від розвитку бактерій ботулізму та позбавляє жири гіркоти в смаку.
  3. Прискорення дозрівання ковбасних виробів на 30-40%.
  4. Виведення зайвої вологи з готового продукту та захист від бульйонних набряків.

Кришталенят підходить для приготування домашніх сирокопчених, сиров'ялених і ковбас сухого посолу. Моносахара наявні в таких рецептах:

  • Корейська сирокопчена ковбаса.
  • Дарніський балик.
  • Сиров'ялені ковбаси Дачна та чебрецьська.
  • Ковбаси гарячого копчення.
  • Сирокопчена яловичина, свиняча шийка, куряча грудка.

Умови застосування та зберігання Кристалута

Під час використання домішки важливо дотримуватися пропорції внесення. Дозування суміші таке:

  • Для сирокопчених виробів — 3-4 грами на кілограм м'яса.
  • Для ковбас сухого посолу — 10-20 грамів на кілограм.
  • Для розшарування — 30-50 грамів на літр розсолу.

Моносахара продаються в герметичному вакуумному пакованні. Тривалість зберігання в закритому вигляді — 30 місяців. Після відкриття — місяць. Склад не має контактувати з вологою. Відповідна температура — до +25 °C.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 20 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner