Колагенова плівка для рулетів FE 400mm 🇵🇱
35 ₴/м
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: FE400
- +380 (50) 551-66-48Сергій
Опис
Ширина 40 см Плівка їстівна, всередині шарів продукту набухає й розварюється в желе, зовні створює міцну оболонку.Підготовка до використання: розрізати на відрізки 30-40 см (залежно від бажаної довжини батончиків рулету) Примірна маса 1-го сформованого батону — 1,0...1,5 кг (залежить від типу та щільності фаршу або сировини). Підходить для приготування в мультиварках, хлібопічках, аерокрилях.Сохраняє соковитість продукту, надає привабливого вигляду, захищає від псування. Дає змогу створювати м'ясні рулети з малюнком спіралі на розрізі, будь-які ввімкнення (курага, чорнослив, горіхи та прянощі, гриби та сир тощо) З'їдобні плівки виготовляються з чистого яловичого колагену, що отримується з яловичих шкур. Вони нейтральні у смаковому співвідношенні, придатні для копчення, істотно полегшують технологію формування шинки, пастроми, рулетів і всіх продуктів. У всіх цих випадках плівка виконує функцію мембрани, формує продукт і забезпечує соковитість і збережність м'яса, паштетів, сиру, риби.Використання сухої плівки: в суху плівку ідеально утворюються сирі солоні шматки м'яса (філе тощо), які призначені для подальшого варіння без копчення. Варка та запікання може проводитися в каструлях, духових шафах, мультиварках, аерокрилях. Суху плівку можна укладати безпосередньо перед вареною й копченням у форми для виробництва паштетів без оболонки, сирів та інших продуктів.Використання зволоженої плівки: у вологу плівку формують сиру солонину, рулети, варене м'ясо та всі типи продуктів під сітку. У разі оброблення таких продуктів, як філе лосося, їх треба обертати у вологу плівку до копчення.Якщо ви хочете коптити вже варені продукти (м'ясо, сири, паштети), їх треба обертати у вологу плівку. У цьому разі плівка дуже рівномірно фарбується димом.У разі виготовлення копченостей і делікатесів в обсипці (з меленого перцю, паприки, сиру тощо), можна змочити зсередини плівку водою, рівномірно розсипати спеції або мелений сир, обернути в плівку та зробити короткочасним термооброблення для щільного прилягання плівки до поверхні продукту (у цьому разі "обсипка" рельєфно виділиться з-під плівки збереже малюнок "спіралі" на розрізі та не обгорить). Використання плівок дає змогу подовжувати термін зберігання й реалізації готових виробів завдяки захисту від кисню й обмерзанню мікроорганізмами ззовні.
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Оболонки | Плівки |
Колір | Натуральний |
- Ціна: 35 ₴/м