Продавець Інтернет-магазин «Шовковий шлях» спеції, приправи, усе для ковбасних виробів, для саду, городу ... розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1088 відгуків
promo_banner
+380 (66) 544-03-24
+380 (50) 551-66-48
Шовковий шлях
Кошик
Новинка

Колагенова плівка для рулетів FE 400mm 🇵🇱

35 ₴/м

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: FE400
Колагенова плівка для рулетів FE 400mm 🇵🇱
Колагенова плівка для рулетів FE 400mm 🇵🇱Немає в наявності
35 ₴/м
+380 (66) 544-03-24
Євген
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергій
+380 (66) 544-03-24
Євген
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергій
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Опис

Ширина 40 см Плівка їстівна, всередині шарів продукту набухає й розварюється в желе, зовні створює міцну оболонку.Підготовка до використання: розрізати на відрізки 30-40 см (залежно від  бажаної довжини батончиків рулету) Примірна маса 1-го сформованого батону — 1,0...1,5 кг (залежить від типу та  щільності  фаршу або сировини). Підходить для приготування в мультиварках, хлібопічках, аерокрилях.Сохраняє соковитість продукту, надає привабливого вигляду, захищає від псування. Дає змогу створювати м'ясні рулети з малюнком спіралі на розрізі,  будь-які ввімкнення (курага, чорнослив, горіхи та прянощі, гриби та сир тощо) З'їдобні плівки виготовляються з чистого яловичого колагену, що отримується з яловичих шкур. Вони нейтральні у смаковому співвідношенні, придатні для копчення, істотно полегшують технологію формування шинки, пастроми, рулетів і всіх продуктів. У всіх цих випадках плівка виконує функцію мембрани, формує продукт і забезпечує соковитість і  збережність м'яса, паштетів, сиру, риби.Використання сухої плівки: в суху плівку ідеально утворюються сирі солоні  шматки м'яса (філе тощо), які призначені для подальшого варіння без копчення. Варка та запікання може проводитися в каструлях, духових шафах, мультиварках, аерокрилях. Суху плівку можна укладати безпосередньо перед вареною й копченням у форми для виробництва паштетів без оболонки, сирів та інших продуктів.Використання зволоженої плівки: у вологу плівку формують сиру солонину, рулети, варене м'ясо та всі типи продуктів під сітку. У разі оброблення таких продуктів, як філе лосося, їх треба обертати у вологу плівку до копчення.Якщо ви хочете коптити вже варені продукти (м'ясо, сири, паштети), їх треба обертати у вологу плівку. У цьому разі плівка дуже рівномірно фарбується димом.У разі виготовлення копченостей і делікатесів в обсипці (з меленого перцю, паприки, сиру тощо),  можна  змочити зсередини плівку водою, рівномірно розсипати спеції або мелений сир, обернути в плівку та зробити короткочасним термооброблення для щільного прилягання плівки до поверхні продукту (у цьому разі "обсипка" рельєфно виділиться з-під плівки  збереже  малюнок "спіралі" на розрізі та не  обгорить). Використання плівок дає змогу подовжувати термін зберігання й реалізації готових виробів завдяки захисту від кисню й обмерзанню мікроорганізмами ззовні.

Характеристики
Користувацькі характеристики
ОболонкиПлівки
КолірНатуральний
Інформація для замовлення
  • Ціна: 35 ₴/м

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner