Продавець Інтернет-магазин «Шовковий шлях» спеції, приправи, усе для ковбасних виробів, для саду, городу ... розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1189 відгуків
promo_banner
+380 (66) 544-03-24
+380 (50) 551-66-48
Шовковий шлях
Кошик
Новинка

Стартова культура RedSTART для сиров'ялених і сирокопчених ковбас 30 г 🇨🇭(Швейцарія)

195 ₴

  • Немає в наявності
Стартова культура RedSTART для сиров'ялених і сирокопчених ковбас 30 г 🇨🇭(Швейцарія)
Стартова культура RedSTART для сиров'ялених і сирокопчених ковбас 30 г 🇨🇭(Швейцарія)Немає в наявності
195 ₴
+380 (66) 544-03-24
Євген
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергій
+380 (66) 544-03-24
Євген
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергій
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

30 г на 50 кг фаршу

Стартова культура RedSTART (Редстарт) застосовується для швидкого дозрівання делікатесних сирокопчених, сиров'ялених ковбас і ковбасок еластичної консистенції

Докладний опис

Стартова культура RedSTART (Редстарт) є незамінним препаратом під час виготовлення сирокопчених ковбас, що ливається консистенцією. Такий різновид ковбас поширений у Європі (наприклад Тосканська ковбаса Феноккньйона). У виробництві такого типу ковбас важливо виконати два умови: забезпечити гігієнічну безпеку на максимально високому рівні та зберегти тривалу м'якість м'ясного фаршу, так звану намащуваність. З цими завданнями легко справляється стартова культура RedSTART (Редстарт).

Крім прискореного процесу ферментації та дозрівання ковбас, стартові культури RedSTART (Редстарт) сприяють зниженню нітрату. Використовувані Staphylococcus xylosus, Staphylococcus carnosus надають сирокопченим ковбасам гарне стабільне кольороутворення й виражений м'який смак.

Дозування: 0,6 г на 1 кг фаршу

Застосовувати в комплексі з функціональною сумішшю полісахарів "Кристалют".

Технологічні рекомендації: стартова культура RedSTART (Редстарт) вноситься на початковому етапі, незалежно від рецептури, що застосовується. Препарат попередньо активувати в теплій (до +38 °C) воді впродовж 5-7 хвилин і рівномірно внести в фарш. Додати суміш полісахаридів і рівномірно внести в готовий фарш. Ретельно перемішати фарш.

Стартова культура RedSTART (Редстарт) зроблена компанією Moguntia Швейцарія

Інформація для замовлення
  • Ціна: 195 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner