Продавець Інтернет-магазин «Шовковий шлях» спеції, приправи, усе для ковбасних виробів, для саду, городу ... розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1087 відгуків
promo_banner
+380 (66) 544-03-24
+380 (50) 551-66-48
Шовковий шлях
Кошик
Новинка

Мальтодекстрин DE 15-20 полісахарид 200г

12,50 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Немає в наявності
Мальтодекстрин DE 15-20 полісахарид 200г
Мальтодекстрин DE 15-20 полісахарид 200гНемає в наявності
12,50 ₴
+380 (66) 544-03-24
Євген
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергій
+380 (66) 544-03-24
Євген
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергій
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Де застосовується мальтодекстрин?

  1. У харчовій промисловості;
    • Приправ, соусів, супів, пудингів, напівфабрикатів, як загусник і наповнювач.
    • У дитячому харчуванні, як заміна крохмалю.
    • Як домішка в кондитерські та хлібобулочні вироби.
    • Додається до гейнера й енергетичних напоїв для спортсменів (є джерелом глюкози та вуглеводним компонентом).
  2. У фармацевтичній промисловості;
  3. Під час виготовлення косметичних засобів.

Мальтодекстрин — це органічне з'єднання (природний дисахарид), який є сумішшю мальтози та декстринів.
За зовнішнім виглядом являє собою порошок білого кольору, іноді білого з легким кремовим відтінком.
Речовина має солодкуватий смак. Також воно добре розчиняється й у гарячій, і в холодній воді.
Основним показником властивостей мальтодекстрину є ДЕ (декстрозний еквівалент). Ця величина показує вбудовану здатність мальтодекстриму порівняно 100 г глюкози.
ДЕП різновидів мальтодекстрину становить  от 1 до 19. 
Добре розчиняємо в холодній і гарячій воді, легко засвоюється в організмі людини, сприяє виробленню інсуліну, покращує та полегшує процес розчинення білків. 
Найбільш широко мальтодекстрин використовується в харчовій продукції. Завдяки своїм емульгувальним і стабілізувальним властивостям, може застосовуватися як стабілізатор в'язкості тіста, запобігати затвердінню цукрів. Може підкреслити інтенсивність смаку тіста, а також регулювати його колір.

Хімічна формула — C6nH(10n+2)O(5n+1).

Інформація для замовлення
  • Ціна: 12,50 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner