Специфікація на продукт
№ арт. 56209
Назва: САЛЯМІ ЄГЕРСЬКА
Halbdauerwurst frisch
Призначення: Харчова композиція для виробництва ковбасних виробів
Використання: 7г/кг фаршу
Зберігання: Зберігати в закритій упаковці, в сухому, захищеному від світла та
нагрівання місці.
Строк придатності: 30 місяців з дати виробництва
Строк придатності після -
розпакування:
Склад: Стабілізатори Е450,Е451; сіль кухонна харчова, перець чорний,
перець червоний, декстроза, антиоксидант Е316, регулятор
кислотності Е575, часник
Мікробіологічні
показники:
Поживна цінність в
100г:
Заг. кількість мікроорганізмів < 1x106 /g
Гриби < 1x105 /g
Дріжджі < 1x105 /g
Сальмелі не заявлено в 25 г
Staphylococcus aureus не заявлено у 25 г
Калорійність [кДж] 383
Калорійність [Ккал] 91
Жир [г] 1.5
- В т.ч.: Насичені жирні кислоти [г] 0.2
Вуглеводи [г] 8.7
- В т.ч.: Цукор [г] 4.4
Білок [г] 5.5
Сіль [г] 68.4
Ідентифікація добавок: З антиоксидантом
З фосфатом
Інформація щодо поживної цінності - це орієнтовні середні показники, які базуються на аналізі та складових показників, а також на основі
загальноприйнятих даних. Вони відносяться до моменту продажу продукту та не впливають на показники безпеки. Вміст солі згідно положень
Розпорядження (ЕС) №1169/2011 стосується наявності природного та доданого натрію.
Натуральні продукти можуть мати коливання якості, яке зумовлене природніми умовами та залежить від врожаю. Тому деякі відхилення
кольору, cмаку, розміру, форми, текстури, консистенції не можуть бути повністю виключені та не є основою для рекламацій.
Ми розуміємо нашу відповідальність стосовно речовин, які можуть викликати алергічну реакцію та інші негативні реакції у наших клієнтів.
Тому наше виробництво здійснюється згідно технічному стандарту, найвищому на даний момент. Проте при серйозному розгляді не слід
повністю виключати перехресну контамінацію зі слідом речовин-алергенів згідно додатку 2 Розпорядження (ЄС) 1169/2011 ПКХП.
Мінімальний строк придатності продукту визначається згідно §7 абз. 1 ПКХП і вказується стосовно умов зберігання в закритій упаковці згідно
посилань на природне коливання якості. Всі вищенаведені фізико-хімічні дані є середніми величинами та не впливають на показники
безпеки. Вони є орієнтовними та не є основою для рекламацій. Ця специфікація не заміняє контроль при прийманні товару. Продукт
відповідає згідно вищевказаних правових джерел діючого європейського законодавства, яке регулює виробництво продовольчих товарів та
інших предметів споживання.
Цей документ був створений автоматично та є дійсним без підпису.
12.12.2019 10:16:44 - Art.-Nr.: 56209
Основні | |
---|---|
Виробник | Kamis |
Країна виробник | Іспанія |
Користувальницькі характеристики | |
Тип спецій | Копчена Паприка |
- Ціна: 40 ₴