Придатний до червня 2022г
УКАЗАННЯ ДО УПОТРИБЛЕЮ
1. Доведіть молоко до необхідної температури ефекту
сирної розчини.
2. Для виготовлення кольорового сиру додайте барвисту
речовина в молоко до вживання сирної розчини.
3. Розчиніть повну ложку або г. сирної розчини
"Meito Microbial Rennet" в 300 мл чистой и
прохідної води, що досить для 100 л молока.
У кожній бляшаній коробочці є вимірювальна ложка.
4. Після повного розчинення сирної розчини додайте
його в молоко та впродовж 2-3 хвилин змішувайте
його до появи рівномірної суміші.
СТЕПЕНЬ ПРОДУКТИВНОСТИ
Попри те, що ступінь продуктивності сирної розчини
"Meito" залежатиме від молока, пори року та сорту
виготовляюваного сиру тощо, вживайте приблизно
1 ложку (1 г) "Meito Microbial Rennet" на 100 л
молока. Для поліпшення якості можна додати трохи
хлориду кальцію.
УВАГА
1. Сирну закваску приготувати безпосередньо перед
споживанням. Термін придатності виготовленого розчину —
24 години.
2. У разі не використання суміші, тримайте її добре
закритою в сухому та прохолодному місці.
МЕРОПРІЯ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ
. Уникайте вдихання порошку.
• Він може спричинити подразнення очей, шкіри та алергію
під час вдихання.
. Використовувати тільки в добре провітрюваному приміщенні та
з респіратором.
. Очистити будь-яку незахищену частину тіла з водою. (під тиском)
Тримати в прохолодному та сухому місці. У разі розсипки
Порошка, необхідно обережно та не підіймаючи пилу
очистити та помити місце. Обережно переміщати
посуду. Працювати з рукавичками.
У разі подразнення або алергії проконсультуйтеся
з лікарем.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Meito Sangyo |
Країна виробник | Японія |
Тип закваски | Для м'якого сиру |
Основні | |
Тип дріжджів | Сухі |
Вага | 0.01 г |
- Ціна: 27,50 ₴