Опис: Червоний солодкий перець, барбарис, кумін, куркума, коріандр, чебер, шавлія, лавровий лист, чилі.
Приправа для плову — є спеціальною сумішшю приправ, трав, сушених овочів і смакових добавок, що збагачують смак і аромат страви. Плов — це страва з рису, приготованої особливим способом. Відомо понад 40 рецептів приготування цієї страви. Залежно від характеру та вигляду добавок плову пропонують певні назви. Плови готують із смаженою та вареною бараниною, телятиною, свининою, свійською птицею, м'ясними фрикадельками, рибою, яйцями, з вареними та сушеними фруктами, горіхами та овочами. Незмінними компонентами під час приготування плову є рис і неповторна приправа для плову, що надає страві пікантний смак і приємний аромат. Широке поширення в Європі плов набув завдяки майстерним турецьким кулінарам.
- Ціна: 15 ₴