Використання в кулінарії
Використання в кулінарії суміші перців загалом припадає на приготування гарячих страв (супів, борщів), салатів, підлив, овочевих маринадів, соусів.
Також спецією приправляють м'ясні (ковпа, стейки, шурпу зі свинини) і рибні (смажену або запечену рибу) вироби.
Можна додати суміш перців у десерти (пряники, кондитерські креми), коктейлі, пунші, гарячий чай.
Крім того, суміш із декількох видів перцю використовують для консервації на зиму лічо з рисом, перцю з часником і зеленню, гострого салату зі свіжих огірочків, кабачків, моркового салату.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 15 г |
Виробник | ЦветАромат |
Користувацькі характеристики | |
Тип спецій | суміш перців |
Інформація для замовлення
- Ціна: 6 ₴