Продавець Інтернет-магазин «Шовковий шлях» спеції, приправи, усе для ковбасних виробів, для саду, городу ... розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1042 відгуків
promo_banner
+380 (66) 544-03-24
+380 (50) 551-66-48
Шовковий шлях
Кошик

Стартова культура PrestoSTART для сиров'ялених і сирокопчених ковбас 30 г 🇨🇭(Швейцарія)

250 

  • Немає в наявності
  • Код: PestoSTART
Стартова культура PrestoSTART для сиров'ялених і сирокопчених ковбас 30 г 🇨🇭(Швейцарія)
Стартова культура PrestoSTART для сиров'ялених і сирокопчених ковбас 30 г 🇨🇭(Швейцарія)Немає в наявності
250 
+380 (66) 544-03-24
Євген
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергій
+380 (66) 544-03-24
Євген
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергій
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Престостарт — найшвидший препарат із лінійки культур, вироблених компанією Могутня. До його основи входять лактобактерії. Купити стартові культури для ковбас рекомендується для приготування домашніх ковбас, типу Салямі або Сервелат, виготовлених.

Переваги харчової добавки Престостарт: упродовж доби швидко та якісно знижує рівень pH.миттєво утворює текстуру, ущільнення, покращуючи процес сушіння, що знижує витратистафілокки сприяють чудовій ферментаціїферментація відбувається дуже швидко надає приємний м'який смак продукту

Застосування стартових культур ПрестостартСтартові культури для сиров'ялених ковбас застосовуються для приготування м'яких ферментованих ковбасних виробів. Стартова культура PrestoSTART додається в фарш на перших етапах приготування. Ферментація триває 3-4 дні після чого продукт можна вживати в їжу. Для рівномірного покриття стартову культуру для ковбаси можна потримати у воді t до +38 °C до 7 хвилин, після чого додати суміш полісахарів.

Престостарт потрібно втирати замість із сіллю та спеціями.

 

Дозування: 0,3 г на 1 кг фаршаЦена вказана за паковання (30 г).

Паковання вистачить на 100 кг фаршу.

Термін придатності: вказаний на пакованні Ускладне зберігання: температура -18 градусів

Інформація для замовлення
  • Ціна: 250 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner