Продавець Інтернет-магазин «Шовковий шлях» спеції, приправи, усе для ковбасних виробів, для саду, городу ... розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1055 відгуків
promo_banner
+380 (66) 544-03-24
+380 (50) 551-66-48
Шовковий шлях
Кошик

Оцтова есенція 250мл 70%

75 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • В наявності
  • Код: уксус 250 70
Оцтова есенція 250мл 70%
Оцтова есенція 250мл 70%В наявності
75 
+380 (66) 544-03-24
Євген
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергій
+380 (66) 544-03-24
Євген
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергій
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Тільки за попереднього 

ГАРАНТОВАНІ 70% ❗❗❗

70-80% водний розчин оцтої кислоти називають оцтовою есенцією, а 3-6% — оцтом. Водні розчини оцтової кислоти широко використовуються в харчовій промисловості (харчова добавка E260), застосовується як водні розчини в пропорції 3-9% (уксус) і 70-80% (уксусна есенція). Застосовується в побутовій кулінарії, у консервуванні, під час виготовлення приправ, маринадів, консервів. Уксусну кислоту застосовують для отримання лікарських і запашних речовин, як розчинник (наприклад, у виробництві ацетилцелюлози, ацетону). Вона використовується в книгодрукуванні та фарбуванні. У фармакології широко використовують так званий оцтовий ефір, який більш відомий людині під назвою ацетил саліцилова кислота або JPEG. Як розчинник оцтова кислота теж допомагає людям у ряді випадків, а виділені з її складу солі успішно використовуються в боротьбі зі шкідниками рослин.

Уксусна кислота має важливе значення для роботи людського організму. Ее похідні допомагають розщеплювати в організму вуглеводи та жири, що надходять у організм з харчовими продуктами. Уксусна кислота виділяється під час життєдіяльності деяких видів бактерій, у зокрема Clostridium acetobutylicum и бактерій роду Acetobacter. Ці бактерії трапляються повсюдно в воді, ґрунт, харчові продукти та природним способом потрапляють у організм людини.

Цей продукт являє собою результат скидання виноградних вин у природних умовах, за яких відбувається збивання спирту та вуглеводів. Є кілька промислових методів виробництва оцтової кислоти: каталітичне карбонілювання метанолу монооксидом вуглецю в присутності каталізаторів; каталітичне окиснення ацетальдегіду в рідкій фазі в присутності солей; рідкопазне окиснення повітрям вуглеводних фракцій нафти; піроліз деревини. Також застосовується біохімічний метод виробництва харчової оцтової кислоти, за якого використовується здатність деяких мікроорганізмів окислювати етанол, тобто оцтовокисне бродіння соки), або ж просто водний розчин етилового спирту.

Вимога безпеки

 

Уксусна кислота належить до 3-го класу небезпеки. Пари оцтової кислоти дратують слизові оболонки верхніх дихальних шляхів. Поріг сприйняття запаху оцтової кислоти в повітрі розташований у зоні 0,4 мг/л. ПДК в атмосферному повітрі становить 0,06 мг/м3, у повітрі робочих приміщень — 5 мг/м3. Токсичний вплив добавки Е260 на організм людини залежить від ступеня розведення оцтової кислоти водою. Небезпечним для здоров'я і життя вважаються розчинами, у яких концентрація оцтової кислоти вища за 30%. Висококонцентрована оцтова кислота під час зіткнення з шкірою і слизовими оболонками може викликати сильні хімічні опіки.

Під час роботи з оцтовою кислотою треба застосовувати індивідуальні засоби захисту (фільтрувальні протигази марок В і БКФ), а також дотримуватися правил особистої гігієни. Токсикологічні властивості оцтової кислоти не залежать від способу, яким вона була отримана. смертна доза становить приблизно 20 мл. Наслідки приймання концентрованої оцтової кислоти є важким опіком слизової оболонки порожнини рота, ковтки, стравоходу та шлунка; наслідки всмоктування оцтової есенції — ацидоз, гемоліз, гемоглобінурія, порушення згортання крові, Повітропроникне важкими шлунково-шлунковими кровотечі. До небезпечних ускладнень отруєння оцтовою есенцією належать гостра ниркова недостатність і токсична дистрофія печінки.
Під час приймання оцтової кислоти всередину треба випити велику кількість рідини. Виклик блювоти є вкрай небезпечним, позаяк вторинне проходження кислоти по стравоходу посилить опіки. Показано промивання шлунка через зонд. Необхідна негайна госпіталізація.

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 75 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner