Продавець Інтернет-магазин «Шовковий шлях» спеції, приправи, усе для ковбасних виробів, для саду, городу ... розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1060 відгуків
promo_banner
+380 (66) 544-03-24
+380 (50) 551-66-48
Шовковий шлях
Кошик

Колагенова їстівна оболонка ø 22 мм (Advanced, Білкозин) 15 м гофротрубка 🇺🇦 , карамель

44 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Немає в наявності
  • Код: адвансед 22кар
Колагенова їстівна оболонка ø 22 мм (Advanced, Білкозин) 15 м гофротрубка 🇺🇦 , карамель
Колагенова їстівна оболонка ø 22 мм (Advanced, Білкозин) 15 м гофротрубка 🇺🇦 , карамельНемає в наявності
44 ₴
+380 (66) 544-03-24
Євген
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергій
+380 (66) 544-03-24
Євген
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергій
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Під час замовлення вмовляйте в коментарі будь ласка, колір

Карамель 1шт

Махагон 2 шт.

Advanced

Їстівна колагенова оболонка застосовується для формування сосисок і сардельок, варено-копчених, напівкопчених, сирокопчених, сиров'ялених ковбасок. Вирізняється міцнішими характеристиками, має характерний «клацчик» у разі укусу.

Переваги оболонок

— перевершує натуральну оболонку за еластичністю, міцністю, бактеріальною чистоті;
— забезпечує стабільність діаметра;
— паро-, газопроникність оболонки забезпечує проникнення в продукт ароматичних речовин під час копчення, що дає змогу зберегти аромат виробів упродовж усього терміну зберігання;
— не вимагає попереднього замочування;

Рекомендовані режими термообробки

Тип процесу Час процесу, хв Робоча температура, °С
Осадка 15
Сушіння 35 55
Копчення 10 60
Вентиляція камери 5
ІІ-е Копчення 15 60
Вентиляція камери 5
ІІІ-е Копчення 15 60
Варка 30 75

Ці режими можуть використовуватися тільки як рекомендації та залежать від типу обладнання, завантаження варильних камер і вимог до кольору та ступеня «кукуса» готового продукту.

Після закінчення процесу термооброблення сосисок і сардельок рекомендується провести душування до температури в центрі батону від 25 °C до 30 °C.

 

Зберігання

  • оболонку зберігають у пакованні виробника в сухих складських приміщеннях, захищених від сонячного світла, за температури 20 ± 10 °C на відстані не менш ніж 1 м від нагрівальних приладів за відносної вологості повітря (40-75)%
  • гарантійний термін зберігання оболонки 36 місяців.
  • розкривати паковання можна тільки перед використанням оболонки.

У разі транспортування оболонки в умовах низьких температур рекомендується витримати оболонку впродовж 2-х діб за температури 20 ± 5 °C, не розкриваючи паковання.

Рекомендації щодо набиття

Діаметр 13 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 26 28 30 32
Діаметр після наповнення, мм 14 16 18 19 20 21 22 23 24 25 26 28 30 32 34
Розмір цівки 8 9 10 10 10 10 11 11 12 12 12 14 14 15 15

 

Використовуйтеся для

Кабаноссі
Мисливські ковбаски
Мінісалями
Бризькі ковбаски
Єгерські ковбаски
Баварські ковбаски
Інформація для замовлення
  • Ціна: 44 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner