Продавець Інтернет-магазин «Шовковий шлях» спеції, приправи, усе для ковбасних виробів, для саду, городу ... розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1055 відгуків
promo_banner
+380 (66) 544-03-24
+380 (50) 551-66-48
Шовковий шлях
Кошик

Солод житній ферментований мелений 100 г 🇧🇾

17 

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: солод100
Солод житній ферментований мелений 100 г 🇧🇾
Солод житній ферментований мелений 100 г 🇧🇾В наявності
17 
+380 (66) 544-03-24
Євген
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергій
+380 (66) 544-03-24
Євген
  • +380 (50) 551-66-48
    Сергій
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

15шт/уп

Повний набір амінокислот, зокрема лізин, треонін і валін, які стимулюють білковий обмін і сприяють росту м'язів і кісток.
- Олігопептиди, що відіграють важливу роль у системі регуляції та підтримання гомеостазу (постій внутрішнього середовища організму).
- Легкозасвоювані полісахариди (глюкозу, фруктозу, мальтозу, декстрозу), нормалізувальні роботи шлунково-кишкового тракту.
- Поліненасичені жирні кислоти Омега-3 та Омега-6, що сприяють нормалізації всіх обмінних процесів в організмі.
- Мінерали (фосфор, калій, магній, марганець, кальцій, мідь, йод, фтор, цинк, селен), які забезпечують сталість осмотичного тиску, регулюють кислотно-лужний баланс, процеси всмоктування, секреції та кровотворення.
- Вітаміни (С, А, Е, В1, В2, В3, В5, В6, В9, F) для регуляції всіх хімічних реакцій в організмі людини.
- Фосфоліпіди, необхідні для будівництва мембран нових клітин.

Рекомендується вживати по 1-3 чайної ложки житнього солоду щодня для загального оздоровлення й очищення організму від шлаків, для підвищення енергетичного тонусу, нормалізації білкового та жирового обміну, зниження рівня «шкідного» холестерину, стимуляції кровотворення та вироблення інсуліну, для поліпшення травлення, а також як ідеальне середовище для розвитку корисних кишкових бактерій.

У зв'язку з тим, що ріжок підвищує кислотність шлункового соку та підсилює перистальтику кишківника, житнього солоду треба застосовувати з обережністю під час виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки, під час гастриту з підвищеною кислотністю, за хронічного панкреатиту або холециститу в стадії загострення, у разі декомпенсованого або субкомпенсованого дисбактеріозу.

Коригуйте дозування залежно від індивідуальних особливостей організму та вашого самопочуття. Ржаний солод приємний на смак, тому його можна вживати як окремо, так і як харчову добавку в домашню випічку, супи, м'ясні й овочеві страви, салати, соуси, фруктові пюре, кефір, йогурти та ін.

Дуже смачний житній квас, приготований за наступним рецептом: 2 ст. солоду заливаємо 1 літром кип'яченої води з температурою 60 градусів Цельсія, витримує 1 годину, потім переливаємо в іншу ємність, фільтруючи осад. Додаємо 2 ст. л. цукру, 1-2 г. сухих дріжджів, трохи родзинок за бажання, після чого витримуємо суміш за температури не нижче ніж 20 градусів упродовж доби. Потім ще на добу ставимо в холодильник. Тепер квас готовий до вживання. Пляшка в закритому вигляді може зберігатися в холодильнику до 7 днів.

Якщо ви не любите квас, із солоду можна приготувати поживний напій: 1 ч. солоду залити 200-250 мл кип'яченої води з температурою 60 градусів, ретельно розмішати, дати відстоятися впродовж 5 хвилин, а потім перелити в іншу ємність, залишаючи осад на дне. Напій готовий до вживання, для поліпшення смаку можна додати молоко або вершки.

Багато людей, піклуючись у своєму здоров'ї, придбали хлібопічки. Пропонуємо кілька рецептів для випікання житнього, пшенично-ржаного або солодового домашнього хліба. Солод сприяє набуханню борошна, посилює бродіння, покращує еластичність тіста та структуру хлібного м'якуша, збільшує термін зберігання готового продукту.

У будь-який відомий вам рецепт хлібного тіста можна додати «Солод житній ферментований» із розрахунку 3-5% від ваги борошна.
Хліб солодовий: 700 г пшеничного борошна, 400 мл води 18-20 °C, 30-35 г солоду, 7-8 г сухих дріжджів, 10 г рослинної олії, 1 ст. цукрового піску, 1-2 год. солі.
Хліб пшенично-ржаний: 600 г пшеничного борошна, 100 г житнього борошна, 420 мл води 18-20 °C, 30-35 г солоду, 7-8 г сухих дріжджів, 10 г рослинної олії, 1 ст. цукри, 2 год. солі.

Ряжний солод можна застосовувати й зовні, роблячи маски для обличчя двічі на тиждень. Така маска живить шкіру та підвищує її тонус, згладжує дрібні зморшки, надає обличчю здорового кольору. Візьміть 1 год. солоду, ретельно розмішайте з 1 ч. л. меду та 1 яєчним жовтком, нанесіть на чисту шкіру на 20-30 хвилин, потім змийте теплою водою.

«СОЛОД РЖАНОЇ ферментований» є чудовим засобом для профілактики дисбактеріозу, раку прямої та товстої кишки, атеросклерозу.

Ефективний у комплексному лікуванні гастриту зі зниженою кислотністю, ентероколіту, гастродуоденіту, хронічних запорів, діабету та ожиріння.

Завдяки високому вмісту вітамінів-антиоксидантів Е, А, С зміцнює й захищає стінки судин, нормалізує рівень артеріального тиску, перешкоджає утворенню тромбів.

Завдяки високому вмісту фітогормонів полегшує симптоми ПМС та клімаксу в жінок. Амінокислоти, вітаміни Е, В3, В6, цинк підсилюють синтез статевих гормонів у чоловіків, запобігають розвитку аденоми простати.

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 17 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner